Inför en nyfödd session

Jag vill på denna sida berätta lite om hur det går till på en nyföddfotografering. Det viktigaste är att ni känner er trygga och avslappnade. Jag sätter alltid barnet och dess säkerhet i första hand. Vi tvingar aldrig fram något och det är han/hon som bestämmer =) Det är en stor ära för mig att få vara med er familj och ta dessa härliga bilder som ni kommer att glädjas åt många år framöver. Jag har gått flera olika kurser i posering och säkerhet för att på ett tryggt och säkert sätt kunna ta hand om era små underverk.

Det är bra om ni bokar in fotograferingen tidigt, men inget måste. Nyföddfoton ska helst tas inom de första 14 dagarna, det är då bebisen sover som djupast och fortfarande drar ihop sig naturligt för just dessa bilder. Missar man detta så är det inget att oroa sig för, det går bra att boka längre fram med. Ring mig om mi känner er osäkra.

En fotografering kan ta allt från 2-4 timmar och jag stressar aldrig under dessa fototagningar. Säkerhet och trygghet är viktigt för mig så varje pose tar tid. Det är bebisen som bestämmer. Bebisar gillar inte att vara nakna under kalla förhållanden så jag har alltid en värmefläkt på och massa härliga filtar att svepa in underverket i. Vi svettas men babyn mår bra. All rekvisita som ni ser på bilderna finns att låna i studion.  Det finns även  vatten, te, kaffe och godis, men det är bra om ni tar med er något att äta till er själva då dessa fotograferingar tar tid.

_DSC6476 copy